Game Adviser aloittaa yhteistyön Taitonetin kanssa. Esports-projekteissa tarvitaan monesti myös kovaa teknologiaa. Game Adviser on sopinut kuvioista alan kovimman luun, Taitonetin kanssa.

Taitonetti on käytettyjen yritystietokoneiden myynnin pioneeri ja Suomen suurin ja tunnetuin lajissaan. Taitonetti tarjoaa laadukkaita käytettyjä yritystietokoneita hyvällä hinta-laatu-suhteella niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Kaikki Taitonetin toiminta hoidetaan Oulun toimipisteestä, jossa sijaitsee myös myymälä ja huoltopiste. Taitonetti myy käytettyjä tietokoneita Suomen lisäksi Ruotsiin Bytdator.se -verkkokaupan kautta. Taitonetti Oy on perustettu 2005 ja tällä hetkellä yrityksen palveluksessa on 20 työntekijää.

-“Taitonetin liiketoiminan periaatteet käyvät hyvin yksiin oman liiketoimintamme periaatteiden kanssa. Kiertotalous, järkevä kulutuskäyttäytyminen ja asiakkaan todellisiin tarpeisiin vastaaminen yhdistävät sekä Game Adviseria että Taitonettiä,” kertoo Game Adviserin toimitusjohtaja Antti Junttila.

 

Antti
Toimitusjohtaja, 

Game Adviser

Ota meihin yhteyttä

12 + 11 =

Painamalla LÄHETÄ hyväksyt tietosuojaselosteemme mukaisen tietojesi käytön. Voit perua suostumuksesi viestintään milloin haluat.