Maailmassa on paljon halukkuutta hyödyntää pelillisiä menetelmiä vaikka minkälaisissa aktiviteeteissa.

Olen ollut pitkään työelämässä, kasvattanut lapsia, opiskellut paljon ja harrastanut siinä välillä yhtä sun toista. Nyt on sen aika, että otetaan elämässä seuraava askel ja aletaan pyörittämään omaa osakeyhtiötä elektronisen urheilun saralla.

Paha kyllä, on realismia, ettei läheskään kaikista organisaatioista löydy riittävää asiantuntemusta elektronisen urheilun sovittamiseen organisaation toimintaan. Tässä kohtaa yrityksemme tarjoaa palveluitaan ja auttaa organisaatiosi alkuun ja pidemmällekin, sopimuksen mukaan. Käytettävissäsi on Game Adviserin välitön osaaminen ja mikäli tarvitaan jotain erikoistietoja tai -taitoja, joita ei arsenaalistamme omasta takaa löydy, hankimme ne käyttöömme niin pian kuin mahdollista.

Peliasiat ovat muuttuneet aikojen saatossa pikkulasten puuhastelusta aikuistenkin salonkikelpoiseksi harrastukseksi ja kenties hieman ammatiksikin. Jotta homma toimisi, aikuistenkin olisi syytä ymmärtää alan erityispiirteet.

 

Mikäli mielenkiintosi heräsi, ota yhteyttä!

Antti
Toimitusjohtaja, 

Game Adviser

Ota meihin yhteyttä

11 + 9 =

Painamalla LÄHETÄ hyväksyt tietosuojaselosteemme mukaisen tietojesi käytön. Voit perua suostumuksesi viestintään milloin haluat.