Game Adviser

Esports-asiantuntijatalo
Tutustu tiimiin

Lähetä sähköpostia

info@gameadviser.fi
etunimi@gameadviser.fi

Game Adviser

Game Adviser on konsulttiyritys, joka on erikoistunut esports-alan koulutukseen ja konsulttitehtäviin, esports-alan pelaaja-agenttitoimintaan sekä IT-projekteihin. Erikoisalaamme on edistää elektronisen urheilun avulla tapahtuvaa sosiaalisuutta ja elämänhallintaa. Palvelemme sekä yksityistä että julkista sektoria.
Yrityksemme on eturivin asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävä on taloudellisen menestyksen lisäksi edistää positiivista asennetta ja elektronisen urheilun tunnettuutta. Kun sovit meidän kanssamme yhteistyöstä, voit luottaa siihen, että tekemämme sopimukset ja aikataulut pitävät. Emme harrasta vedätystä tai piilokuluja.

Tiimimme asiantuntijat

Antti Junttila

Toimitusjohtaja

Hanna Junttila

Lääketieteellinen asiantuntija

Sähköpostit muotoa: etunimi@gameadviser.fi

Antti Junttila

Yrityksemme perustaja ja toimitusjohtaja Antti Junttila on pitkän linjan opettaja, pelaaja ja kasvattaja.

Antilla on kokemusta ammatillisen koulutuksen saralta melkein kaksi vuosikymmentä ja Internet-peleistä, LAN-tapahtumista ja muista pelialan toiminnoista yli 7500 tuntia. Esports-skenessä toimimisen lisäksi Antilla on hyvä suhde myös perinteiseen urheiluun. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat jääkiekko, golf ja salibandy, joista kaikkiin hänellä on myös tuomarikoulutus. Jääkiekossa Antti toimi Suomen Jääkiekkoliiton virallisissa tuomaritehtävissä lähes vuosikymmenen ja golfissa Antti saavutti singelitasoituksen kolmessa vuodessa.

LinkedIn-profiili
Antti on laatinut useita esports-alaan liittyviä koulutuksia, muun muassa urheiluseuroille sopivan esports-valmentajakoulutuksen sekä esports-aiheisen koulutuksen nuoriso-ohjaajille. Antti toimi 2005-2020 ammatillisen koulutuksen yritystalouden ja tietojenkäsittelyn opettajana Koulutuskuntayhtymä OSAOssa, jossa aloitettiin ensimmäisten joukossa jo vuonna 2009 peliohjelmoinnin koulutusohjelma, jota Antti oli isossa roolissa suunnittelemassa. OSAO aloitti online-verkko-opinnot vuonna 2008, jolloin Antti aloitti verkko-opetuksen ja verkko-opetustunteja hänelle on kertynyt vuosien saatossa tuhansia.

Koulutuskuntayhtymä OSAO aloitti syksyllä 2020 kokonaisen valinnaisen esports-tutkinnonosan, jossa Antti oli koulutuksen suunnittelijana ja päävalmentajana. Itse peleistä mainittakoon, että PlayerUnknown´s Battlegroundsissa Antti onnistui pelaamaan ELO:n ja globaalin aluejaon voimassa ollessa itsensä Solo FPP:ssä Euroopan alueella sijalle 347. OSAOlla Antin päätoimialana oli järjestelmätuen (työasemat, serverit ja verkot, käytön tuki) opetus.

Nykyään Antti toimii Kajaanin Ammattikorkeakoulussa tietojenkäsittelyn lehtorina, keskittyen pelituotannon saloihin.

Opinnot

MBA (Yrittäjyys ja liiketoimintaosaaminen)
BBA (Tietojenkäsittely)
AmO (Ammatillinen opettaja)
NTM (Näyttötutkintomestari)
Englanti (Ylimmän tason kielitutkinto)

Alaan liittyvä erityisosaaminen

 • Kouluttaminen ja konsultointi sekä paikan päällä että verkossa
 • Esports-pelit
 • Yrittäjyys ja liiketoimintaosaaminen
 • Pelisuunnittelu
 • Tietotekniikka
 • Kyberturvallisuus
 • Tietokoneverkot
 • Verkkoliiketoiminta
 • Digikuvaus ja kuvankäsittely

Suosikkipelit kautta aikain

CS beta 5.2 ja 6.0 1000+ h
CS 1.6
Battlefield -pelisarja 1500+ h
PUBG 1400+ h

Hanna Junttila

Yrityksen terävintä asiantuntijuutta urheilulääketieteessä, elämäntavoissa, fysiikkavalmennuksessa ja ravitsemuksessa edustaa Hanna Junttila.

Hanna on toiminut lääkärinä lähes 20 vuotta ja sinä aikana työskennellyt sekä julkisella että yksityisellä terveydenhuoltosektorilla erilaisissa lääkärin tehtävissä. Hän on yksi harvoista Suomessa toimivista liikuntalääketieteen erikoislääkäreistä. Hanna toimii tällä hetkellä yksityislääkärinä Oulussa.

Hannan omakohtainen urheilukokemus on vakuuttava: Yleisurheilutausta aina maajoukkueen porteille asti, kunnes urheilulääkärin tehtävät veivät mennessään. Hannan nykyisiin liikuntaharrastuksiin kuuluvat jääkiekko, golf, kuntosali, hiihto sekä laskettelu.

LinkedIn-profiili

Opinnot

Lääketieteen lisensiaatti
Liikuntalääketieteen ja fysiatrian erikoislääkäri
Kuntoutuksen erityispätevyys
KTM (kauppatieteiden maisteri, Taloustiede)
AmO (Ammatillinen opettaja)

Alaan liittyvä erityisosaaminen

 • Fyysinen harjoittelu (ohjelman laadinta)
 • Elämäntavat (syöminen ja uni sekä niiden rytmittäminen)
 • Tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisy

Ota meihin yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Onko mielessä kysymyksiä? Laita meille viestiä ja kerro, kuinka voimme olla avuksesi. Vastaamme mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

8 + 2 =

Painamalla LÄHETÄ hyväksyt tietosuojaselosteemme mukaisen tietojesi käytön. Voit perua suostumuksesi viestintään milloin haluat.