Yhteistyössä

Maailmassa kukaan ei pärjää yksin. Kanssamme yhteistyössä on kotimaisia toimijoita, joiden avulla voimme tarjota organisaatiollesi vieläkin paremman asiakaskokemuksen.

Yhteistyössä

F-Solutions tarjoaa laajoja ja
monipuolisia palveluita niin tietoverkkojen kuin järjestelmienkin suunnittelussa ja toteutuksessa.
Monissa esports-projekteissa tarvitaan myös IT-infrastruktuurin verkko- ja palvelinpäätä. Yhtiöllä on yli 10 vuoden kokemus pelitapahtumien ja E-sports turnausten verkottamisesta.
Projekti onnistuu helpoiten, kun mukana on kumppani, jolla on rautainen osaaminen ja paljon kokemusta aina tapahtumaverkoista verkkosivujen alustoihin.

Serzzhi Marketing on nopea ja dynaaminen toimija kotisivujen teossa.

Kun organisaatiosi tarvitsee uudet kotisivut, ei niiden valmistumista kuulu odottaa kuukausia. Game Adviserin kotisivut syntyivät parissa päivässä.

Mikäli tarvitset esports-projektisi kanssa verkkosivuja, hoidamme asiaa eteenpäin mielellämme Serzzhin kanssa.

Taitonetti on käytettyjen yritystietokoneiden myynnin pioneeri ja Suomen suurin ja tunnetuin lajissaan. Taitonetti tarjoaa laadukkaita käytettyjä yritystietokoneita hyvällä hinta-laatu-suhteella niin kuluttajille kuin yrityksillekin. Kaikki Taitonetin toiminta hoidetaan Oulun toimipisteestä, jossa sijaitsee myös myymälä ja huoltopiste.

 

Taitonetti myy käytettyjä tietokoneita Suomen lisäksi Ruotsiin Bytdator.se -verkkokaupan kautta. Taitonetti Oy on perustettu 2005 ja tällä hetkellä yrityksen palveluksessa on 25 työntekijää.